Print

15. June 2021

Pärnu Haigla võttis fookusesse patsientide heaolu!

Mis on sinu jaoks oluline

Pärnu Haigla jaoks on kõige tähtsam inimene – olgu selleks patsient või tema lähedane. Kõik peavad saama võimaluse rääkida kaasa enda ravis, väljendada oma muresid ja hirme.

Pärnu Haigla jaoks on kõige tähtsam inimene – olgu selleks patsient või tema lähedane. Kõik peavad saama võimaluse rääkida kaasa enda ravis, väljendada oma muresid ja hirme. Selleks, et meie saaks teha oma tööd paremini, peame me teadma, mis on patsiendi jaoks oluline!

7.-13. juuni on kõikidel patsientidel ja nende lähedastel võimalus kaasa rääkida. Ootame inimesi iga päev vastama ühele küsimusele, mis puudutab patsientidele olulisi aspekte. Selle asemel, et küsida patsientidelt, mis neil viga on, küsime neilt, mis on neile oluline– see annab patsiendile võimaluse öelda, mida ta tahab, et oleks teisiti. Nädala jooksul kogutud tagasiside võimaldab haiglal edaspidi parandada teenuse kvaliteeti.

Iga patsiendi panus on meie jaoks oluline, seega ootame kaasa mõtlema.

Küsimused on leitavad terve nädala vältel Pärnu Haigla Facebooki lehel.

Vasta ja anna oma panus!

What matters to you on üleilmne liikumine eesmärgiga edendada inimlikkust tervishoius.
Pärnu Haigla osaleb #WMTY21 sündmusel juba kolmandat aastat ning pandeemia-aastale kohaselt veidi erilisemalt. Rahvsuvaheliselt tähistatakse patsiendipäeva sellel aastal 9. juunil.
 

Liitu üritusega "Mis on Sinu jaoks oluline? ka meie facebookis.

Löö kaasa, räägi oma lugu ja jälgi kuidas meil läheb!

SA Pärnu Haigla